Et wellness ophold hos Equine Wellness Center kan være mere end afslapning og velvære, det kan være en del af et træningsforløb, med både ridetræning, specielle øvelser for at fremme udpegede muskelgrupper, generel muskelopbygning og konditionstræning. Disse elementer kan kombineres med både solarie, vandløbebånd, diætanalyse (individuel, optimal foder sammensætning) og massage.

Et wellness ophold kan også være at din hest trænger til en velfortjent ferie ovenpå et hårdt program af stævner og træning. Skal du på ferie og måske synes, at din hest også burde have en mulighed for at få ladet "batterierne" op, mens du alligevel er væk så giv din hest et wellnessophold den sent vil glemme.

Equine Wellness Center er ekspert i at give din hest et forkælelsesophold, der virkelig får energien tilbage i krop og sjæl.

Et wellnesophold kan bl.a. omfatte: Daglig spa, Solarium, massage, træning på vandløbebånd, specielle diæter, fold i størrelse og varighed der passer hesten bedst, og sidst men ikke mindst personlig pasning og pleje.

Bruger du en speciel foderblanding, er det naturligvis den vi bruger til netop din hest. Har du specielle ønsker omkring pleje og pasning, eller løbende dyrlæge tjek, evt. af egen dyrlæge, er dette en del af det vi kan tilbyde.

Transport til og fra Equine Wellnes Center, kan tilbydes i både trailer og lastbil.

 

Copyright © 2008-2013, Equine Wellness Center